Stand-in Jansen kan nederlaag niet voorkomen - vv Dodewaard

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Stand-in Jansen kan nederlaag niet voorkomen

Stand-in Jansen kan nederlaag niet voorkomen

Lienden 1

5 - 1

Dodewaard 1

Competitie

4e klasse B

Datum

29 oktober 2022 14:30

Scheidsrechter

M. Benali

Accommodatie

Sportpark De Abdijhof
Molenstraat 18
4033AV
LIENDEN
tel. 0344-601998

Met een heerlijke temperatuur reisde de selectie, staf en supporters naar Lienden. Je moet altijd zorgen dat je net wat eerder vertrekt want dan maak je nog kans op een goede parkeerplek in Lienden. De selectie was weer wat aangesterkt, maar beschikte niet over een reserve keeper. Door omstandigheden was Joeri niet beschikbaar, maar dit zou geen probleem moeten zijn. Jurjen presteerde namelijk ook goed in de minuten die hij dit seizoen maakte. 
 
De scheidsrechter was wat aan de late kant. Daarom begon de wedstrijd wat later. Na het eerste fluitsignaal werd Dodewaard gelijk gevaarlijk. Een verkeerde pass van de linksback van Lienden werd onderschept en kwam in de voeten van Thomas. Die liep een aantal meter met de bal en probeerde hem in de verre hoek te krullen. Helaas ging de bal naast. Dit was vast te verwijten aan het slaapgebrek van onze spits. Eerder deze week is namelijk de tweede telg geboren. De kleine Robby heeft de Bomber vast uit zijn slaap gehouden anders was dit een 100% goal. Een paar minuten later was er een slippertje van Onno. Na een aantal weken aan de kant te hebben gestaan i.v.m. een blessure moest hij nog even wennen. Hierdoor kwam de spits van Lienden 1-op-1 met Jurjen en hij scoorde deze opgelegde kans wel. Dodewaard had nog steeds aardig wat balbezit en verzuimde in de 11ste minuut op gelijke stand te komen. Een voorzet vanaf links kwam precies bij de tweede paal uit waar Pieter-jan de bal voor het inschieten had. De keeper redde uitstekend dus de 1-1 bleef uit. Niet veel later was er weer een mooie aanval van Dodewaard, Gert-Jan speelde Thomas in, die speelde zijn directe tegenstander uit en gaf de bal mee aan, Tygo. Door het goede verdedigende werk kwam Tygo uit op zijn linkerbeen en plaatste het schot op de keeper.  
 
In de 21ste minuut brak Lienden door met hun snelle voorhoedespelers. De bal viel tussen de verdediging en de keeper. Jurjen kwam uit en haalde de spits van Lienden neer, dit was een directe rode kaart en hij kon gaan douchen. Zoals vermeldt was er geen reserve keeper. Maar Tom Jansen, voor het eerst op de bank bij 1, trok gelijk de handschoenen aan. De handschoenen waren wat aan de kleine kant en het andere keepershirt moest nog even uit de kleedkamer worden gehaald. Ondanks dat we nu nog maar met 10 man op het veld stonden en een onervaren keeper tussen de palen ging het tot kort voor rust niet onverdienstelijk. In de laatste 5 minuten werden er twee fouten gemaakt en kon zelfs, Tom, niet voorkomen dat we in de rust met 3-0 achter stonden.  
 
In de tweede helft werd het allemaal wat ruiger. De scheidsrechter had er zijn handen vol aan. Lienden kreeg behoorlijk wat kansen, maar Tom, deed het prima in de goal. Toch liepen ze uit naar 4-0 waarnaar Thomas de stand terugbracht op 4-1. In de laatste minuten maakte Lienden nog een mooi doelpunt en dat was ook de laatste van de wedstrijd.  
 
Aankomende Zaterdag spelen we thuis tegen Excelsior Zetten om 14:30. De spelers zijn erop gebrand om na twee slechte wedstrijden de drie punten op het Sportpark de Eng te houden!  
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!