Scheidsrechter

A.W.H.M. (Tonny) Holleboom

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag moest Dodewaard het opnemen tegen Harskamp. Een tegenstander die sterk uit de winterstop is gekomen. Dodewaard was van plan om heel fel aan de wedstrijd te beginnen en dat pakte perfect uit. Al in de derde minuut schoot Demy de eerst binnen! In de minuten die daarop volgde kregen Dodewaard nog tal van grote kansen maar deze troffen helaas niet het doel. In de 40ste minuut kreeg onze ploeg dan ook de deksel op de neus. Door een fout achterin kon Harskamp gemakkelijk de 1-1 binnen schieten. Dit was dan ook de ruststand.

Na rust was de overheersing van Dodewaard verdwenen. Joeri moest rond de 50ste minuut zijn eerste redding van de wedstrijd verrichten. Harskamp werd in het begin van de tweede helft wat dreigender, maar uiteindelijk kreeg Dodewaard de meeste kansen. De keeper van Harskamp stond een fantastische partij te keepen en daardoor leek het uit te draaien op een gelijkspel. Totdat Eric in de laatste secondes de bal kreeg in de zestien en heerlijk uithaalde. De bal vloog snaar strak in de linkerhoek, 1-2!

In de twee minuten die daarna volgde ging Harskamp alles of niets spelen en er dit resulteerde in twee vrije trappen en twee corners. Bij de laatste corner kreeg Harskamp twee, niet te missen, kansen maar stuitte daarbij op Joeri. De rebound die daarop volgde ging wel tegen de trouwens alleen floot de scheids voor een aanvallende overtreding. Uiteindelijk was het hek van de dam en won Dodewaard zwaarbevochten met 1-2.

Een belangrijke overwinning voor Dodewaard! Volgende week wacht Fortissimo thuis!