Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

WK 2022 - Voetbalpool

WK 2022 - Voetbalpool

Achtste finales zitten erop!

Winnen of verliezen, er zal gereld worden. De Spanjaarden bakte er helemaal niks van in de penaltyreeks. De eerste 3 werden allemaal gemist en keeper Simon lag al voor de aanloop in de hoek. Uiterraad was het voor "the wizard" een koud kunstje om de e bal erin te jagen. Hakim strooide nog wat extra zout in de Spaanse wonden met een ouderwetse panenka.

De Portugezen begonnen later op de avond met Ronaldo op de bank tegen Zwitserland. Die stelde zich weer heel neutraal op en kregen er maar liefst zes om de oren. De vervanger van Ronaldo maakte er naar drie, dus hoeft zich geen zorgen te maken. Die Ramos moet je volgens mijn collega reporter scherp in de gaten houden de komende jaren.

Dagwinnaar
Aangezien er bij de knock-out fase de afgelopen dagen weinig punten te behalen vielen en de meeste mensen alle toppers wel in de top 8 hebben was er geen dagwinnaar. Echter is er bij de laatste speeldag van de achtste finales toch nog wel een dagwinnaar! Ricky Koster heeft als einige deelnemer zowel Portugal als Marokko in zijn top 8 gezet. Dit levert hem een voorsprong op van 10 punten op het deelnemersveld en hiermee bereikt hij de 15e plaats. In totaal waren er maar vier deelnemers die Marokko in de top 8 hadden. In de wandelgangen hebben wij gehoord dat Ricky 'inside-information' heeft die de andere deelnemers niet had. Hij woont namelijk dicht bij de Mocro Maffia waardoor hij meer kennis heeft ;). Achja, wie lacht het hardst? Dat zal die Vrolijke Koster wel zijn: Feestteam feat. Johnny Romein - De Vrolijke Koster - YouTube.

De laatste kwartfinalisten zijn nu bekend en er staan een aantal aardige potjes op het programma. Aan de nummer 1 positie van de Dojewertse WKpool is nog niets veranderd. Al zetten Steffan Brugers en Sander van Hattum veel druk, Clauda 'van Gaal' Aalberts blijft de nummer 1 de komende dagen!

De redacteuren genieten weer even van de rustdagen en komen a.s. zaterdag weer bij u terug!

Overzicht Knock-out Fase
Tabel_kwartfinales_na_duels_6-12.png

Tussenstand
De tussenstand van de voetbalpool na duels van 06-12-2022 vind je in onderstaande tabel terug. De volgende tussenstand wordt weer bijgewerkt na de duels van 09-12-2022.
Duels_na_6-12_tabel_deel_1.png
Duels_na_6-12_tabel_deel_2.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!