Dalwagen 82
6669CE
DODEWAARD
tel. 0488-411869

Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd van het seizoen. En wat is er lekkerder om deze winnend af te sluiten en uiteindelijk vierde te eindigen.

Na een onverdiende 0-1 achterstand, werd in de eerste helft de rug nog gerecht. Sven bracht met een crosspass Marwin in stelling en deze bracht Dodewaard langs zij. Nog voor rust werd het 2-1 door een kopbal van de kleinste man van het veld, na een afgemeten vrije trap van Demi .

In de tweede helft werd er, zonder al te veel moeite, uitgelopen naar 3-1. Stijn bracht Marwin middels een combinatie door het midden in stelling en deze sloot zijn afscheidswedstrijd af met zijn 2e doelpunt van de wedstrijd.

Dodewaard kan hiermee met opgeheven terugkijken op de competitie met een verdiende vierde plaats, helaas net niet genoeg voor de nacompetitie.

Tot slot willen we Henk, Wessel, Djimo, Marin en Thijs in ieder geval via deze weg bedanken voor inzet voor onze club! ❤️🤍

Na de wedstrijd is een groot gedeelte van de selectie na de wedstrijd een weekend weg geweest naar Groningen. Hier werd deze vierde plek tot in de puntjes gevierd.🍻 Helaas zijn hier geen beelden van.