AVG

AVG Toestemmingsverklaring

Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag (laten) informeren over de vereniging, sportactiviteiten, aanbiedingen en dergelijke. Ook willen we speelschema’s, wedstrijduitslagen en soms ook foto’s en filmpjes van u op internet, apps en social media plaatsen. Met dit formulier vragen wij u toestemming om ook uw gegevens hiervoor te gebruiken.

Met dit formulier geef ik, ondergetekende, v.v. Dodewaard toestemming om gegevens over mij te verwerken.

Ik geef de vereniging toestemming voor de onderstaande gegevensverwerkingen:

- Publiceren van bijvoorbeeld foto’s en/of filmpjes van mij op internet, apps en social media.
- Het beschikbaar stellen van mijn naam en e-mailadres aan sponsors van de vereniging zodat zij mij kunnen benaderen voor aanbiedingen,
- Het opnemen van mijn (pas-, team-)foto voor de:
* Website
* Kantine en clubhuis
* Presentatiegids

- Mijn naam en telefoonnummer via onze afgeschermde website beschikbaar te stellen zodat andere leden mij kunnen benaderen.

- Mij gedurende 25 jaar na beëindiging van mijn lidmaatschap te benaderen voor bijvoorbeeld een reünie of bijzondere gebeurtenis.

- Onze vereniging vraagt van u de volgende gegevens: naam, voornaam, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, adres, postcode, woonplaats, foto en bankgegevens.

LET OP: Ingeval ondergetekende op het moment van tekenen jonger is dan 16 jaar dient deze verklaring eveneens door een ouder of voogd ondertekend te worden.

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!