10 november 2018 10:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Bennekom jo13-8 op het programma.
Na het onnodige verlies van vorige week was het een tegenstander die net 1 plaatsje onder ons stond.We begonnen de wedstrijd met een nieuw systeem.wat het team nog niet goed door had.
Na10 minuten werd het toch weer het oude systeem en promt kwamen we 1-0 voor.
Goed doorzetten van youp aan de rechterkant zorgde voor het eerste goal.

we bleven goed spelen maar bennekom gaf af en toe een speldenprik maar de achterhoede stond iedere keer op de juiste plaats. We kregen tochvoorde rust de 1-1om de oren.
Milou kwam goed uit maar was te laat.
We gingen toch door metgoed spelen en nog voor de rust kwamen we op voorsprong door een goal van Youp.

na de rust gingen we vrolijk verder met goed voetballen.
Bennekom kwam niet aan de pas.We misten veel kansen maar liepen toch uit naar de 5-1 doordoelpunten van ali ali, en nog 2 van youp.Bennekom deed in de slotfase nog iets terug het werd uiteindelijk 5-2 voor dodewaard.