Datum

10 november 2018 15:00

Accommodatie

Onbekend

Wedstrijd verslag dodewaard- fc zuthpen. Het was niet zo’n hele mooie dag om te voetballen en de spanning hing er bij iedereen in want we moesten tegen de koploper. Met een zieke Adriana moesten we op het laatste moment een oplossing zoeken voor een keeper. Iris stond daarom dus in het goal. Het regende en we wisten niet zo goed wat we van de tegenstander moesten verwachten. Verassend genoeg waren we de betere partij en dat blinkte al gauw uit na een 1-0 voorsprong. Suzanne gaf een strakke voorzet op fenna die fenna met rechts kon intikken. De 2-0 viel er vrij snel achteraan ook gescoord door fenna. Daarna was er een klein foutje in de verdediging en die werd gelijk afgestraft door Zutphen 2-1. Iets erna ging Rianne er geblesseerd uit omdat ze op haar hoofd geklapt was. Iris was super goed aan het keepen en haalde ballen uit de kruising Gleed over de grond heen. Suus kapte de bal af en probeerde net zo mooi te scoren als vorige week jammer genoeg blokte de keeper die maar had de bal niet vast waardoor fenna de 3-1 ook makkelijk binnen kon schieten. Iris schoot de bal uit de handen die ver bij sharissa kwam en sharissa liep goed door waaruit de 4-1 viel. Rust. We moesten niet te hard van stapel gaan lopen en gewoon voetballen zoals er gevoetbald werd zei de trainer. 2 helft hebben we nog aardig wat kansen gehad jammer genoeg werd er nog maar 1 benut ook door sharissa. In de laatste 10 minuten kregen we een penalty tegen. of het echt een penalty was is een ander verhaal maarja accepteren dan maar. In de laatste minuut kregen we nog een kans maar die werd niet meer benut. We willen Rianne en Adriana heel veel beterschap wensen. Jan-Willem bedanken voor het vlaggen en Anja bedankt voor de mooie fotos