Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Pupil van de week

Pupil van de week

Pupil van de week bij de wedstrijd:

10

0

0

0

Aanstaande zaterdag speelt het eerste van VV Dodewaard thuis tegen het eerste van Kesteren. Tijdens deze wedstrijd is Jayden van Dam de pupil van de week. Jayden is 10 jaar oud en voetbalt in de JO11. Hij is bij de kabouters begonnen en voetbalt al ongeveer 4 jaar.
Jayden heeft een broer en een zus die beide ook hebben gevoetbald. Wesley, de broer van Jayden, heeft in het eerste van Kesteren gevoetbald en is nog niet zo lang geleden gestopt. Erg leuk en toevallig dat Jayden bij de wedstrijd tegen Kesteren de pupil van de week mag zijn.
Jayden zit op O.B.S. de Bellefleur, in groep 7. Hij krijgt les van juf Petra. Taal is het lievelingsvak van Jayden en ‘Blits’ vindt hij het minst leuk om te doen. Naast het voetballen vindt Jayden het leuk om te gamen of om verstoppertje te spelen. Je kan Jayden wakker maken voor pizza, maar voor spruitjes hoef je hem echt niet wakker te maken.
Jayden speelt vooral in de verdediging, maar soms mag hij het middenveld versterken. Het allerleukste aan het voetballen is dat het een teamsport is, volgens Jayden. Zijn favoriete club is Feyenoord en zijn favoriete speler is dan ook Berghuis. Jayden wil later graag profvoetballer worden en zijn grote droom is om dan bij Real Madrid te mogen voetballen.
Jayden vindt het eerste een goed team en wil ze veel succes wensen met de wedstrijd. De voorspelling van Jayden is dat Dodewaard met 4-3 gaat winnen van Kesteren.
Veel plezier, Jayden, geniet ervan
Overzicht pupillen van de week
Datum Pupil van de week
11 mrt t/m 18 mrt 2020 Eli Homan (Lienden 1 - Dodewaard 1)
12 feb t/m 19 feb 2020 Kelyann Liebers (Dodewaard 1 - Wageningen 1)
10 dec t/m 17 dec 2019 Keano van Ooijen (Dodewaard 1 - EMM 1)
26 nov t/m 03 dec 2019 Gijs Pauw (Dodewaard 1 - Elistha 1)
05 nov t/m 12 nov 2019 Lev Chesak (Dodewaard 1 - Lienden 1)
30 okt t/m 05 nov 2019 Jayden van Dam (Dodewaard 1 - Kesteren 1)
09 okt t/m 19 okt 2019 Senna van de Veer (Dodewaard 1 - WAVV 1)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!